Voertuig beschoten

08 januari 2009

DORDRECHT – De auto van een 32-jarige vrouw uit Dordrecht is beschadigd geraakt door vermoedelijk afvuren met een vuurwapen. Na een ritje woensdagmiddag ontdekte de bestuurster een schot in de motorkap en een schampschot op het dak. Na het openen van de motorkap vond ze daar een kogel.

De vrouw schakelde de politie in en deed aangifte van vernieling van haar auto middels een vuurwapen. De kogel is in beslaggenomen voor onderzoek. Het vermoeden is dat de vernieling tussen maandagavond 5 januari en woensdagmiddag 7 januari gepleegd is in de Cannenburg waar de auto meestal geparkeerd staat.                                                                                                              

Mogelijk zijn er getuigen die in de Cannenburg iets verdachts gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.