Politie zoekt getuigen van schennispleging

08 januari 2009

DORDRECHT - Een 40-jarige man uit Dordrecht is op 7 januari om 08.45 uur op de Crayensteynstraat aangehouden op verdenking van schennispleging. De man zat in een zwarte BMW 316i coupé die geparkeerd stond op de Twintighoevenweg nabij de Weedeweg Noordzijde. Hij had geen broek en onderbroek aan. Passerende fietsers hadden vol zicht op het geslachtsdeel van de man. Eén van hen belde direct de politie en de man werd enkele minuten later aangehouden. Zijn auto werd in beslaggenomen.

De fietser deed later in de ochtend aangifte van schennispleging. Op het moment dat hij de schennispleger op zijn fiets passeerde, reed het slachtoffer in een groep van ongeveer 30 fietsers. De man weet zeker dat meerdere van hen de schennispleger ook hebben gezien. Onder hen zou zich ook een moeder en een paar kleine kinderen bevinden.

De politie komt graag in contact met deze fietsers en eventuele andere weggebruikers die getuige zijn geweest van de schennispleging. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de afdeling GO.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.