Man in hals geprikt: vrouw aangehouden

11 januari 2009

DORDRECHT – Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht is op in ochtend van 11 januari op de Vondelstraat aangehouden. Tijdens een ruzie met haar 38-jarige vriend uit Dordrecht zou ze met een mes in zijn hals hebben geprikt. Dat leverde een kleine, maar bloedende wond op die door ambulancepersoneel behandeld werd.

Het slachtoffer was goed aanspreekbaar en in staat om op het bureau aangifte te doen. Zowel slachtoffer als verdachte waren dronken. De vrouw is ingesloten en wordt verhoord.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.