Jongens aangehouden

11 januari 2009

DORDRECHT – Drie Rotterdammers van 17 en 18 (2x) jaar en een 17-jarige jongen uit Dordrecht zijn op 11 januari op de Pottenkade aangehouden. Agenten zagen hen op de Spuiboulevard bij vier in brand staande kerstbomen staan.

Ze renden weg toen de agenten er aan kwamen. Dat had niet veel zin, want na een korte zoektocht werd één van de vier in de buurt gevonden. Met zijn hulp kwamen de agenten bij de andere drie uit, die allemaal mee naar het politiebureau mochten. Na een nacht wel en verhoor werden ze in vrijheid gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.