Man slaat moeder

11 januari 2009

DORDRECHT – Een 20-jarige man uit Dordrecht is op 10 januari op de Beinemanstraat aangehouden. Hij zou die dag zijn 37-jarige moeder uit Dordrecht meerdere malen in haar gezicht hebben geslagen.

Ook vernielde hij een TV, magnetron en oven. De man gebruikt softdrugs en mogelijk was hij onder invloed. Hij had ruzie gekregen over geld. De verdachte werd op de Beinemastraat aangetroffen een meegenomen. Hij is in verzekering gesteld.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.