Rijbewijs ingevorderd na inrijden op fietser

13 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft maandagmiddag 12 januari het rijbewijs ingevorderd van een 27-jarige inwoner van Dordrecht. De man reed in zijn auto over de Oranjelaan toen hij de ex van zijn vriendin langs zag rijden. Een woordenwisseling ontstond waarna de automobilist tegen de 25-jarige ex-vriend aan reed en hij hierbij lichtgewond raakte aan zijn knie. Ook zijn fiets raakte beschadigd.

De verdachte alsmede de inzittende van zijn auto, een 24-jarige inwoonster van Dordrecht, zijn aangehouden. De bestuurder is in verzekering gesteld en zijn rijbewijs is ingevorderd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.