Familieruzie

13 januari 2009

DORDRECHT – Twee broers van 21 jaar uit Den Haag en 28 jaar uit Dordrecht zijn door politieagenten aangehouden wegens mishandeling. Dit gebeurde op maandagmiddag 12 januari 2009 in een woning aan de Troelstraweg. 

In het huis van hun moeder ontstond een ruzie tussen de twee. Daarop ontstond een  handgemeen en gingen de broers elkaar te lijf. Er werd gedreigd met een mes en geslagen met een bezemsteel. De 21 jarige raakte lichtgewond.

De  28-jarige liep een snijwond op aan zijn hand en is in het ziekenhuis behandeld. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.