Toegangsdeuren wooncomplex vernield

14 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op dinsdagavond 13 januari een 23-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling. De man vernielde onder invloed van drank de ruiten van de toegangsdeuren van een wooncomplex aan de Stadspolderring.

Hij wilde naar binnen maar kreeg geen toegang. Een bewoner belde de politie waarop die ter plaatse ging en de man aanhield. Hij is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.