Dronken man vernielt tuinhekje broer

14 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op dinsdagavond 13 januari een 37-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van vernieling en openbare dronkenschap. De beschonken man wilde in de straat Zijldiep een bezoek brengen aan zijn broer maar dit werd niet op prijs gesteld en dus werd hij niet binnengelaten.

Hierop vernielde hij het tuinhekje. Agenten hielden de man aan en sloten hem in. Op woensdag werd hij weer heengezonden met twee  prenten op zak. Voor vernieling en openbare dronkenschap.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.