Gereedschap verraadt fietsendieven

16 januari 2009

DORDRECHT - De politie heeft donderdagmiddag 15 januari drie veertienjarige jongens uit Dordrecht aangehouden nadat zij twee fietsen van Station Zuid hadden gestolen. Een oplettende treinreiziger waarschuwde de politie. De gealarmeerde agenten vonden ter plaatse niemand meer, maar bij een zoektocht in de omgeving ontdekten zij het drietal lopend op het fietspad.

De jongelui gedroegen zich vreemd, verderop lagen twee fietsen neergegooid en bovendien vonden de agenten gereedschap naast de verdachten op de grond. Reden genoeg om de jongens aan te houden en mee te nemen naar het politiebureau voor een verklaring. Eén van de verdachten verklaarde dat hij zijn ‘eigen’, eerder gestolen,  fiets vanaf het station had meegenomen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.