Getuige van dodelijk ongeval gezocht

16 januari 2009

DORDRECHT - De politie is op zoek naar een vrouw in de leeftijd van 60-70 jaar, grijs haar  en brildragend met een bruine, champagnekleurige terreinwagen. Zij zou getuige zijn geweest van een dodelijk ongeval dat plaatsvond op woensdagmorgen 14 januari op de Provincialeweg. Daarbij overleed een 47-jarige man uit Dordrecht.

Een andere getuige meldde zich gisteren op het politiebureau en vertelde bovengenoemde vrouw te hebben gezien. De vrouw zou de plaats van het ongeval hebben verlaten nog voordat de politie ter plaatse kwam en beschikt mogelijk over meer informatie over de oorzaak van het ongeval. De politie komt graag in contact met deze vrouw en verzoekt haar zich te melden op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.