Grafitiespuiters in kraag gevat

18 januari 2009

DORDRECHT – Een 17-jarige Streefkerker en een 20-jarige man uit Dordrecht zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 januari rond 03.00 uur aangehouden op verdenking van het spuiten van graffiti. Een voorbijrijdende bestuurder zag op de A16 richting Rotterdam drie jongens graffiti spuiten op het geluidsscherm en belde daarvoor de politie.

Bij het arriveren van de politie zetten de drie het op een rennen richting de Laan der Verenigde Naties. De drie konden op de A16, de Glazenstraat en de Dokweg door diverse surveillerende agenten worden aangehouden.

In een rugtas werden een aantal spuitbussen aangetroffen. In de bossages bij het geluidsscherm werden eveneens een skatebord en een fiets gevonden. Deze zijn in beslaggenomen. De verdachten verklaarden onder invloed van alcohol de graffiti te hebben gespoten. Na hun verklaringen zijn zij heengezonden. De politie maakt een proces-verbaal op.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.