Vernieling portierdeur, jongens aangehouden

18 januari 2009

DORDRECHT – Op zaterdagavond 17 januari zijn drie jongens van 17 (2x) en 18 aangehouden na vernieling van een ruit. De drie werden door omstanders opgemerkt die zagen dat zij een ruit vernielden van een portiekdeur.

Op basis van de doorgegeven signalementen konden surveillerende agenten de jongens in de kraag vatten op de Voorstraat. De politie verhoord de jongens. De eigenaar van de woning heeft aangifte gedaan van vernieling.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.