Drietal voor spijkerbroekdiefstal aangehouden

18 januari 2009

PAPENDRECHT - DORDRECHT -  Op vrijdagmiddag 16 januari zijn drie mannen van 22 (2x) en 36 jaar uit Tilburg en Breda aangehouden voor het plegen van een winkeldiefstal. De drie werden in het winkelcentrum Drievriendenhof opgemerkt door een beveiligingsbeambte die de situatie niet vertrouwde.

De man nam contact op met een agent in burger die de drie mannen met een grote tas, zonder te betalen, langs de kassa van een kledingwinkel in het winkelcentrum Drievriendenhof zag lopen. Na een korte onopvallende achtervolging werden de mannen op het Stationsplein aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Bij onderzoek bleek dat zij een geprepareerde tas bij zich droegen waardoor het beveiligingsalarm in de winkel niet was afgegaan. In de tas werden vier spijkerbroeken met prijskaartjes aangetroffen welke werden teruggebracht bij de kledingwinkel. Ook werden 12 balletjes cocaïne uit de kleding van één van de verdachten in beslag genomen. De eigenaar van de kledingzaak heeft aangifte van diefstal gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.