Politie zoekt getuigen van aanranding vrouw

18 januari 2009

DORDRECHT – Op donderdagavond 15 januari heeft een onbekende man een 23-jarige vrouw uit Barendrecht aangerand op het station. Daarvan heeft de vrouw op zaterdagmiddag 17 januari aangifte gedaan. De vrouw liep rond 19.15 uur in de stationstunnel waar ze op de informatieborden keek voor de vertrekkende treinen richting Rotterdam.

Op dat moment werd de vrouw vastgepakt en onzedelijk betast. De vrouw schreeuwde dat de man haar los moest laten en drukte daarbij haar sigaret uit in de wang van de man. Daarop liet de man de vrouw los en begon te schelden. Toen hij haar voor de tweede keer betastte, schreeuwde de vrouw opnieuw en liep de man weg waarna hij zijn fiets pakte en richting Krispijn wegreed. De politie zoekt getuigen van deze aanranding en beschikt over het volgende signalement:

- Blanke man
- Leeftijd +/- 20 jaar
- 1.75 meter, normaal postuur
- Donkerblond haar
- Droeg zwarte jas met capuchon en donkere kleding
- Mogelijk een brandplek op zijn wang

Heeft u de man herkent, bent u getuige geweest of heeft u meer informatie over deze zaak? Neemt u dan contact op via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief). U kunt vragen naar de recherche in Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.