Onderzoek naar explosieven Tweede Wereldoorlog

19 januari 2009

DORDRECHT - Mensen die getuige zijn geweest van het afwerpen van bommen of het dumpen van munitie in de Tweede Wereldoorlog worden opgeroepen dit te melden aan de gemeente.

De gemeente heeft Saricon opdracht gegeven om onderzoek te verrichten naar de aanwezigheid van explosieven uit de Tweede Wereldoorlog in de Dordtse bodem. Dit onderzoek is van belang om te voorkomen dat tijdens bouwwerkzaamheden op explosieven wordt gestuit.

Bent u tijdens de Tweede Wereldoorlog getuige geweest van oorlogshandelingen in Dordrecht waarbij explosieven zijn afgeworpen die niet zijn ontploft en/of weet u waar een dump van munitie heeft plaatsgevonden, neem dan contact op met mevrouw L.Timmers van Saricon, telefoon: 078 677 88 88, e-mail: Dordrecht@saricon.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.