Politie houdt viertal aan voor bezit inbrekerswerktuig

19 januari 2009

DORDRECHT – De politie zag in de nacht van zondag op maandag 19 januari een personenauto rijden op de M Harpertsz Trompweg. Gezien het tijdstip, 03.00 uur, en het feit dat er vier personen in de auto zaten werd besloten de auto te controleren.

Alle inzittenden waren afkomstig uit Rotterdam en in de leeftijd van 18 en 19 jaar oud. In de auto trof de politie een aantal inbrekerswerktuigen aan als handschoenen, bivakmutsen en gereedschap. Besloten werd de mannen aan te houden voor het bezit van inbrekerswerktuig. Allen zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.