Aanrijding op Spuiboulevard

21 januari 2009

DORDRECHT – Bij een aanrijding dinsdagavond 20 januari op de Spuiboulevard is een 18-jarige bromfietser uit Dordrecht lichtgewond geraakt. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en moet waarschijnlijk enkele tanden missen. De bromfietser had geld gepind, kwam vanaf het trottoir en wilde de Spuiboulevard oprijden in de richting van de Johan de Witstraat.

Van de andere kant kwam op dat moment een 33-jarige vrouw uit Dordrecht in haar auto aanrijden. Zij wilde linksaf slaan om de parkeergarage in te rijden en heeft daarbij de bromfietser niet zien aankomen die mogelijk zonder licht heeft gereden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.