Aanrijding op Damplein

21 januari 2009

DORDRECHT – Bij een aanrijding dinsdagmiddag 20 januari op het Damplein is een 16-jarige jongen uit  Dordrecht gewond geraakt. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en heeft  een dubbele beenbreuk. De bromfietser kwam vanuit de richting van het Damplein en wilde de Dubbelsteynlaan Oost oprijden.

Daarbij zag hij een taxibus die kwam aanrijden over het hoofd en was een botsing niet meer te voorkomen. In de taxibus zaten naast de chauffeur zeven passagiers. Geen van hen is gewond geraakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.