Dief autosleutels aangehouden

21 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft dinsdag 20 januari op het politiebureau in Tilburg een 15-jarige jongen uit Loon op Zand aangehouden. Zijn moeder had hem naar het politiebureau gebracht nadat het erop leek dat hij betrokken was bij de diefstal van een autosleutel een paar dagen eerder bij een kennis van de verdachte die woont aan de Marowijne in Dordrecht. De auto van de kennis is in de nacht van 19 op 20 januari gestolen.

De verdachte is in verzekering gesteld en wordt nog gehoord. De politie heeft de zaak in onderzoek. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.