Twee vrouwen aangehouden voor diefstal

22 januari 2009

DORDRECHT  - Op woensdagmiddag 21 januari zijn een 18-jarige vrouw uit Dordrecht en een 18-jarige vrouw uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden voor diefstal uit meerdere winkels. De twee werden op heterdaad betrapt toen zij in een supermarkt aan de Voorstraat verschillende goederen in hun tas wilden stoppen.

Bij het controleren van de tas bleken de twee vrouwen ook bij een warenhuis, juwelier en twee drogisterijen hun slag te hebben geslagen. Beide vrouwen zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Alle goederen zijn naar de winkels geretourneerd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.