Conflict tussen oom en nichtje

24 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op vrijdagavond 23 januari een 33-jarige man uit Dordrecht aangehouden in de Sperwerstraat. Hij zou bedreigende uitlatingen naar zijn nichtje (16) hebben gedaan nadat zij de verwarming hoger had gezegd. Dit zou verkeerd gevallen zijn.

Ook zou de man haar hardhandig geduwd hebben en in het gezicht hebben gespuugd. De 16-jarige deed aangifte, haar oom werd aangehouden. Hij werd op zaterdagmorgen weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.