Beginnend besuurder onder invloed van alcohol

24 januari 2009

DORDRECHT – Een 21-jarige jongeman uit Dordrecht is in de nacht van vrijdag 23 januari op zaterdag 24 januari door de politie aangehouden in de Matthijs Marisstraat.  Surveillerende agenten zagen dat de jonge automobilist onverantwoord - zonder goed te kijken - de kruising  Patersweg/ Albert Neuhuysstraat opreed.

De jongeman werd hierop aan de kant gezet en moest blazen. Hij blies 1,7 promille terwijl de grens voor beginnend bestuurders op 0,2 promille ligt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.