Supermarktmanager herkent inbreker

24 januari 2009

DORDRECHT – Drie Polen van 19, 21 en 48 jaar, woonachtig in Dordrecht, zijn vrijdagmiddag 23 januari door de politie aangehouden op verdenking van inbraak en een poging daartoe. De drie bevonden zich vrijdagmiddag in een supermarkt aan het Van Eesterenplein waar ze de nooduitgang op een kier hadden gezet.

De manager zag dit en herkende een van de drie van de beveiligingsbeelden van een eerdere inbraak. In de nacht van maandag 19 januari op dinsdag 20 januari was namelijk ingebroken in de supermarkt. Er werd toen voor bijna 1500 euro aan shag en sigaretten gestolen.

De daders van die inbraak bleken na onderzoek ’s middags in de winkel de deur van de nooduitgang al op een kier te hebben gezet. Het drietal is in verzekering gesteld, hun auto is in beslaggenomen voor onderzoek.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.