Wie zag diefstal met geweld in de lift station dordrecht? Politie zoekt getuigen

25 januari 2009

DORDRECHT – Een 59-jarige man uit Dordrecht is op zondagmorgen 25 januari omstreeks 10.00 uur op gewelddadige wijze bestolen van zijn portemonnee  en mobiele telefoon op het centraal station van Dordrecht. De man was met zijn scootmobiel naar het station gereden om een krantje te kopen. Hij parkeerde zijn scootmobiel aan de achterzijde van het station en ging met de lift en vervolgens te voet naar de voorkant van het station om de krant te kopen. Bij de kiosk aan de voorkant werd hij aangesproken door een onbekende donkergetinte man. Hij vroeg naar sigaretten. De 59-jarige had deze niet en liep weer terug naar de achterkant van het station. De donkergetinte man kwam hem achterna en in de lift ging het mis. De onbekende eiste geld van de 59-jarige. Toen die aangaf niets bij zich te hebben, werd hij bij zijn keel gegrepen en werden portemonnee en mobieltje uit zijn zak gegrist. Vervolgens kreeg de 59-jarige man een klap op het achterhoofd en kwam ten val.

De dader ging ervandoor, het slachtoffer werd na enige tijd geholpen door een passant. Hij is hevig geschrokken en heeft aangifte gedaan.
Bent u getuige geweest van deze diefstal met geweld of heeft u een idee wie dit gedaan heeft naar aanleiding van bovenstaand verhaal? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem maar kunt u de politie wel helpen in deze zaak, bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel: 0800-7000(gratis).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.