Leerlingen bedreigen en slaan lerares

27 januari 2009

DORDRECHT – Een 13-jarige en een 14-jarige leerling afkomstig uit Hoogvliet en Rotterdam hebben maandagochtend hun lerares bedreigd en geslagen. De lerares werd door het tweetal tijdens de hockeyles op 26 januari  bedreigd met een hockeystick en daarna geslagen. Hierbij liep de 57-jarige lerares van een school aan de Atmosfeerstraat licht letsel op.

Beide verdachten werden direct aangehouden door de gealarmeerde politie. Die heeft het tweetal meegenomen en na verhoor heengezonden. Gezien de leeftijd zal worden overlegd wat zij voor straf krijgen opgelegd.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.