Versterking hoger onderwijs

28 januari 2009

DORDRECHT - De betrokken partijen hebben in de intentieverklaring afgesproken de komende jaren nauw samen te werken om het hoger onderwijs in Dordrecht te versterken en aan te laten sluiten bij wat bedrijven en organisaties uit de regio nodig hebben aan kennis en talent.

Drie evenementen
Er komen dit jaar drie evenementen om het hoger onderwijs in Dordrecht te promoten. Dinsdag is het startschot gegeven voor het eerste evenement. In het gebouw van het Da Vinci college aan het Achterom kwamen tientallen vertegenwoordigers uit verschillende organisaties, bedrijven en onderwijs uit de regio bij elkaar. In eerste instantie om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen over hoe ze kunnen samenwerken. Door de intentieverklaring te ondertekenen hebben ze hun bereidheid getoond bij te dragen aan de versterking van het hoger beroepsonderwijs in Dordrecht.
Later dit jaar volgen nog twee evenementen, naar verwachting in april en september. Het tweede evenement staat in het teken van samenwerking van de Hbo-opleidingen binnen het gebouw van het Da Vinci college aan het Achterom en het derde evenement beoogt studenten actiever te betrekken bij de inrichting van het hoger onderwijs in Dordrecht in relatie tot de samenwerkende partners.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.