Aangehouden wegens wapenbezit

28 januari 2009

DORDRECHT – De politie heeft op dinsdagavond 27 januari een 55-jarige man uit Dordrecht aangehouden in zijn woning in de wijk Stadspolders. De politie was anoniem getipt. De bewoner zou mogelijk een vuurwapen in zijn woning hebben.

De bewoner wees na binnenkomst de politie op een doorgeladen vuurwapen (een zgn vuurbuks) en patronen die hij in zijn kledingkast bewaarde. Op het nachtkastje lag ook nog een handgranaat zonder lading en nog losse patronen.

De man werd meegenomen naar het politiebureau waar hij na het afleggen van een verklaring ‘s avonds laat weer in vrijheid werd gesteld. Hij heeft afstand gedaan van de wapens en de patronen. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.