Alcoholcontrole: slechts 1 keer teveel gedronken

01 februari 2009

DORDRECHT – Bij alcoholcontroles zondagnacht 1 februari op de Merwedestraat, de Copernicusweg, Groenezoom, Hastingsweg en de Burg. de Raadtsingel hebben in totaal 820 bestuurders een blaastest ondergaan.

Daarvan bleek slechts één bestuurder teveel te hebben gedronken. Deze bestuurder had een promillage van 0,95 waarbij een ervaren bestuurder maximaal 0,5 is toegestaan. Voor beginnende bestuurders is 0,2 het maximum.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.