Aanhouding inbreker na anonieme tip

02 februari 2009

DORDRECHT – De politie kreeg zondag 1 februari een anonieme tip binnen naar aanleiding van een inbraak in een school aan de Groen van Prinstererweg. De tipgever meldde de politie het kenteken van de auto waarin de dader was weggereden. Na onderzoek trof de politie de auto aan bij een woning aan de Abraham Kuyperweg.

De 31-jarige inbreker kon daar worden aangehouden. De auto die bij de inbraak werd gebruikt werd door de politie weggesleept om sporen veilig te stellen. Uit de school werd een beeldscherm en een computer meegenomen. De verdachte is ingesloten voor nader onderzoek. De school heeft aangifte gedaan bij de politie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.