Drank en boodschappen gestolen

03 februari 2009

DORDRECHT - Vier personen zijn aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op maandag 2 februari 2009. Een 23-jarige man uit Dordrecht werd omstreeks 16.35 uur betrapt nadat hij 4 blikjes alcoholhoudende drank stal uit een winkel in de Voorstraat. 

In dezelfde winkel werd omstreeks 18.00 uur een 25-jarige man uit Breda betrapt toen hij 6 flesjes bier in zijn rugzak stopte en de winkel verliet. Omstreeks 18.10 uur werden wederom bij dezelfde winkel twee mannen van 31 en 37 jaar uit Litouwen aangehouden nadat zij met 100 euro boodschappen zonder te betalen de winkel verlieten.

De 37-jarige man uit Litouwen is ingesloten en in verzekering gesteld. Hij wordt voorgeleid aan de officier van justitie. De overige verdachten zijn na verhoor heengezonden.

De 25-jarige man uit Breda stond nog gesignaleerd voor vier vonnissen met een totaal bedrag van 455 euro. Omdat hij niet kon betalen werd hij direct weer ingesloten om de vervangende hechtenis uit te zitten. De politie maakt in alle gevallen proces-verbaal op. De verdachten hebben allen een winkelverbod gekregen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.