Aanrijding met bus

09 februari 2009

DORDRECHT – Een 59-jarige vrouw uit Dordrecht is gewond geraakt bij een ongeval. De melding van de aanrijding kwam op zaterdagmiddag 7 februari 2009 rond 14.00 uur. In eerste instantie was de melding dat een voetgangster aangereden was door een stadsbus. Dat blijkt uit onderzoek toch anders te zijn. Waarschijnlijk fietste de vrouw naast de bus die over de Viottakade reed ter hoogte van de Frans Lebretlaan in Dordrecht. Ze wilde kennelijk voor de bus langs die haar raakte.

Het slachtoffer klapte tegen de voorruit van de bus en liep daarbij hoofdletsel op. De buschauffeur is 57 jaar en komt uit Dordrecht. De bus was op het moment van de aanrijding aan het remmen voor een bushalte. De chauffeur zag de fietster niet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.