Van Portemonee beroofd

09 februari 2009

DORDRECHT – Een 59-jarige man uit Capelle aan den IJssel is van zijn portemonnee beroofd. Dat gebeurde op zaterdagmorgen 7 februari 2009 rond 07.30 uur bij een bedrijfsterrein aan de Reaumurstraat in Dordrecht.

Het slachtoffer maakte daar een deur open toen er plotseling twee jongemannen aankwamen. Er ontstond een worsteling waarna de 59-jarige man zijn portemonnee afgaf. De verdachten gingen ervandoor richting de Van Leeuwenhoekweg.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.