Geen rijbewijs kost auto

09 februari 2009

DORDRECHT – De politie heeft de auto van een 32-jarige man uit Dordrecht voorlopig in beslag genomen. Agenten controleerden de bestuurder op zaterdag 7 februari 2009 rond 02.45 uur op de Eemkerkstraat in Dordrecht. Hij had een te hoog promillage door alcoholgebruik.

Hiervoor wilden de politiemensen zijn rijbewijs invorderen. De verdachte had geen rijbewijs bij zich. Dat moet hij nu afgeven bij de politie voordat de man zijn auto terugkrijgt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.