Winkelverbod overtreden

12 februari 2009

DORDRECHT - Een 41-jarige man uit Zwijndrecht is aangehouden wegens overtreding van een winkelverbod. Dit gebeurde op woensdagmorgen 11 februari 2009 in een winkel op de Voorstraat. De man had een winkelverbod en kwam toch de winkel in. Hij werd daarop aangehouden en overgedragen aan de politie.

De man verklaarde dat hij dacht dat het winkelverbod afgelopen was. Dat was dus niet zo en derhalve is hij na verhoor met een dagvaarding heengezonden.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.