Aangehouden na ongewenst bezoek bouwterrein

13 februari 2009

DORDRECHT – In de nacht van donderdag op vrijdag 13 februari heeft de politie een 17-jarige jongen uit Dordrecht en een 21-jarige man uit Serooskerke aangehouden op het Achterom. De politie kreeg rond 01.00 uur een melding van beveiligingsmedewerkers van de ANVD dat er personen over een bouwplaats zouden lopen.

Gezamenlijk werd het terrein afgezet en doorzocht. Op dat moment zagen zij dat er twee personen het bouwterrein wilden ontvluchtten en over een hek klommen. Zij werden daarop aangehouden op de Raamstraat. Beiden zijn na verhoor heengezonden en krijgen een bekeuring voor hun aanwezigheid op verboden terrein. 

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.