Tweede verdachten schietincident aangehouden

16 februari 2009

DORDRECHT - In het onderzoek naar het schietincident van j.l. 11 februari in een woning aan de Van Almondestraat heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag 15 februari een tweede verdachte aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat om een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij het schietincident waarbij een 46-jarige man uit Dordrecht gewond raakte.

Het slachtoffer ligt nog steeds in het ziekenhuis in Rotterdam. Zijn toestand is stabiel. De eerste aangehouden verdachte in dit onderzoek, een 43-jarige man uit Dordrecht, is inmiddels in vrijheid gesteld. De politie doet in het belang van het onderzoek op dit moment geen verdere mededelingen over de aanhouding van de 31-jarige man en zet het onderzoek voort.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.