Recalcitrante dronken heren opgepakt

16 februari 2009

DORDRECHT – In de nacht van vrijdag op zaterdag 14 februari heeft de politie een 16-jarige jongen en een 25-jarige man, beiden uit Dordrecht, aangehouden na overlastgevend gedrag in de S.M. Hugo van Gijnweg. Beiden waren duidelijk onder invloed van alcohol.

De twee scholden op een groep die zich hierdoor geïntimideerd voelde. Eén van de vrouwen uit de groep werd in haar gezicht gespuugd en een 30-jarige man werd geduwd en kwam ten val waardoor hij gewond raakte aan zijn knie. Hij heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging. De verdachten zijn ingesloten en worden gehoord. De politie onderzoekt het voorval.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.