Gewapende overval op hotel

16 februari 2009

DORDRECHT – Op vrijdagavond 13 februari heeft rond 20.20 uur in het Bastion Hotel aan de Laan der Verenigde Naties een gewapende overval plaatsvonden. Daarbij vielen geen gewonden. Minimaal twee gemaskerde mannen drongen het gebouw binnen waarna het hotelpersoneel onaangenaam werd verrast toen zij de verdachten overliepen.

De onbekenden verlieten het gebouw inclusief een kluis met onbekende inhoud en gingen er in een donkergekleurde auto vandoor. De recherche heeft een onderzoek opgestart en heeft een aantal getuigen gehoord. Personeel van de Forensische Opsporing onderzochten de achtergebleven sporen waaronder voet- en mogelijke vingerafdrukken.

De politie roept eventuele getuigen op zich te melden op het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) en kunnen hun informatie kwijt bij de recherche in Dordrecht.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.