Mishandeling door 50-er

17 februari 2009

DORDRECHT -  Een 50-jarige man uit Dordrecht is door politieagenten aangehouden wegens mishandeling van een 23-jarige vrouw uit Dordrecht. Dit gebeurde op maandagavond 16 februari 2009 omstreeks 18.25 uur in de Beekmanstraat. De man schopte de vrouw in haar rug en trok aan haar haar. De man heeft al geruime tijd ruzie met de vrouw en haar moeder.

Hij liep langs hun woning en daagde hen uit. Ook stak hij zijn middelvinger op. Toen de vrouwen verhaal gingen halen bij de woning van de verdachte ontstond het handgemeen. De vrouwen hielden de verdachte onder controle tot de politie er was. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek,

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.