Twee spijkerbroeken

17 februari 2009

DORDRECHT – Een 26-jarige man uit Roemenië is aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op maandagmiddag 16 februari 2009 omstreeks 15.15 uur in een winkel op de Voorstraat. De man ging met twee spijkerbroeken de paskamer in en kwam er met één weer uit. Hij werd aangehouden door beveiligingspersoneel en het bleek dat hij onder zijn broek een nieuwe spijkerbroek droeg. Na overleg met de officier van justitie kreeg hij een boete van 150 euro. Nadat hij de bekeuring had betaald werd hij heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.