Zware schade na aanrijding

20 februari 2009

DORDRECHT – Een autobus en een bestelwagen hebben zware schade opgelopen door een ongeval. De aanrijding gebeurde op donderdagmiddag 19 februari 2009 op de Burgemeester de Raadtsingel in Dordrecht ter hoogte van de oversteekplaats voor stadsbussen. De 25-jarige buschauffeur wilde linksaf slaan.

Dat ging mis en er botste een bestelwagen met achter het stuur een 39-jarige man uit Papendrecht tegen de bus. De twee bestuurders hoefden niet naar het ziekenhuis. In de bus zaten geen passagiers. Onduidelijk is nog hoe de aanrijding ontstond. Mogelijk dat een van de twee door het rode verkeerslicht heeft gereden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.