Man aangehouden na mogelijke bedreiging

20 februari 2009

DORDRECHT - Een 34-jarige man uit Dordrecht is op 18 februari rond 12.30 uur op het Van den Broek-Erf aangehouden. Een paar uur daarvoor zou hij in een auto op de Groenezoom hebben gereden, waar hij een 45-jarige plaatsgenoot tegenkwam, die daar op dat moment wandelde.

Deze 45-jarige heeft al langere tijd ruzie met de verdachte. De 45-jarige heeft aan de politie verklaard dat hij tussen 10.45 en 11.10 uur op de Groenezoom liep en daar zijn plaatsgenoot zag rijden. Plotseling hoorde hij een paar knallen die mogelijk uit de richting van de auto van de man kwamen. De man schrok enorm en waarschuwde de politie. Agenten wisten de 45-jarige binnen korte tijd te vinden en aan te houden.

Het is niet duidelijk of de gehoorde knallen mogelijk iets te maken hebben met het gebruik van een wapen. Recherche en Forensische Opsporing zijn direct een onderzoek gestart. Er zijn op de Groenezoom en in de auto van de verdachte geen sporen gevonden die wijzen op het gebruik van een wapen. De verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.

De politie zet het onderzoek naar wat er nu werkelijk op 18 februari gebeurd is voort. Wie getuige is van wat is voorgevallen, wordt verzocht te bellen naar de recherche in Dordrecht. Dat kan op 0900-8844 (lokaal tarief).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.