Vrouw van paard gevallen

20 februari 2009

DORDRECHT – Op een manege aan de Wieldrechtse Zeedijk is woensdagmiddag 18 februari een vrouw (leeftijd en woonplaats niet bekend) van een paard gevallen. De vrouw had geen valhelm op toen ze viel in de paardenbak. Het gevolg was een hoofdwond en mogelijke een hersenschudding. Ze werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek. De toedracht van de valpartij is niet bekend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.