Invordering rijbewijs na rijden onder invloed

23 februari 2009

DORDRECHT – De politie heeft zondagavond 22 februari een 40-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden voor het rijden onder invloed. De man bleek te diep in het glaasje gekeken te hebben bij zijn controle op het van Neurenbergpad. De man blies 620 ug/l waar 220 ug/l wettelijk strafbaar is gesteld. De man is meegenomen naar het bureau waar zijn rijbewijs direct is ingevorderd. De officier van justitie bepaalt of de man en wanneer hij zijn rijbewijs weer terug krijgt. Tegen hem zal proces-verbaal op worden gemaakt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.