Elke woensdagavond vesper in Wilhelminakerk

24 februari 2009

DORDRECHT - Op weg naar pasen is er elke woensdagavond vanaf 19 uur een bijzondere vesper  in de Wilhelminakerk aan de Blekersdijk 41. De eerste dienst is op 25 februari.  De laatste speciale dienst in de zogeheten veertig dagen tijd is 1 april. In de week daarna - de zogeheten stille week naar goede vrijdag en pasen - zijn er een aantal diensten in de PKN-kerk in de binnenstad. Alle informatie op www.dewilhelminakerk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.