Verdachte steekpartij aangehouden in Oostenrijk

24 februari 2009

DORDRECHT - In de nacht van maandag op dinsdag 24 januari is een 21-jarige inwoner van Dordrecht aangehouden in Oostenrijk. De man wordt verdacht van moord op een 45-jarige vrouw en poging tot moord op een 24-jarige vrouw op zondag 22 februari jl. op de Troelstraweg in Dordrecht.  De toestand van het 24-jarige slachtoffer is op dit moment nog steeds stabiel. Ze ligt nog in het ziekenhuis.

De politie startte direct met een onderzoek en signaleerde de verdachte als mogelijk betrokken bij deze zaak. De man kon door deze internationale signalering vannacht worden aangehouden. Justitie in Nederland heeft inmiddels het verzoek gedaan tot uitlevering van de verdachte. 

Tevens heeft de politie vandaag in de omgeving van de Troelstraweg gezocht naar het moordwapen. Meerdere voorwerpen zijn aangetroffen maar onderzoek moet nog uitwijzen of het moordwapen daar tussen zit. Het onderzoeksteam draait nog steeds op volle sterkte. Wat de toedracht is geweest van het misdrijf is nog niet duidelijk.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.