Brug Biesbosch krijgt asbeperking van 4,5 ton

24 februari 2009

DORDRECHT - De eerste brug op de Oude Veerweg vanaf de Wieldrechtse Zeedijk is vanaf vandaag tot nader orde onbegaanbaar voor (vracht) voertuigen zwaarder dan 4,5 ton.

Bij de brug komen aan weerszijden van het water verkeersborden te staan die het verbod aangeven. Het zware verkeer wordt ter plekke omgeleid. De brug vertoont scheurtjes in het wegdek. De asbeperking is ingesteld om verdere scheurvorming of slijtage te voorkomen. De gemeente onderzoekt momenteel de staat van de brug.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.