Graffiti-verdachten aangehouden

24 februari 2009

DORDRECHT – Een motoragent van de Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op 26 februari twee 14-jarige jongens uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. De agent zag de jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht een geluidsscherm langs de A16 bekladden. De andere jongen stond erbij en keer ernaar.

Toen de agent het tweetal wilden aanspreken, gingen ze er in de berm naast de A16 al lopend vandoor. Lang duurde hun vlucht niet, want de agent had beiden snel staande. De jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht krijgt een Halt-verwijzing. Zijn leeftijdgenoot is met een goed gesprek  in vrijheid gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.