Lichaam vermiste man aangetroffen

25 februari 2009

DORDRECHT - In de Dordtse Kil, ongeveer ter hoogte van de Jacobus Lipsweg, is op 25 februari rond 08.15 uur het stoffelijk overschot van dhr. Van de Polder aangetroffen. Personeel van Rijkswaterstaat zag het lichaam drijven en waarschuwde de hulpdiensten. Samen met de waterpolitie van het KLPD werd het stoffelijk overschot geborgen en bij het terrein van Rijkswaterstaat aan de van Leeuwenhoekweg in Dordrecht aan wal gebracht. Uit het onderzoek ter plaatse bleek dat het om de Zwijndrechtse heer Van de Polder ging die sinds 30 januari jl.  vermist was. De nabestaanden zijn direct ingelicht.

Op 30 januari ging de heer Van de Polder met zijn scootmobiel naar het winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Hij werd daar nog gezien toen hij het winkelcentrum verliet, maar sindsdien ontbrak ieder spoor van hem en zijn scootmobiel. De politie startte direct een zoektocht en verstuurde onder meer een sms-alert. In de weken erna hebben agenten en brandweermensen in de buurt van het woonadres van de heer Van de Polder gezocht, maar tevergeefs. Het lichaam van de heer van de Polder is overgebracht naar het mortuarium in Dordrecht, waar het wordt onderzocht. Over de doodsoorzaak valt nog niets te zeggen. De scootmobiel is overigens niet gevonden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.